Pázsitmester

Öntözőrendszerek tervezése, telepítése, javítás és SZERVIZ!

Kertöntözés mesterfokon!

Öntözőrendszer tervezés, telepítés, szaktanácsadás

06 20 / 469 3265

Forgalmazott márkáink Szereld magad! Tervezés, telepítés Ajánlatkérés

Átalakítás, javítás vagy időszakos szerviz

A kert változhat, alakulhat, ilyenkor szükséges az öntözőrendszert is hozzá alakítani. Előfordulhatnak még a jól megépített öntözőrendszer esetében meghibásodások, nem beszélve a rosszul tervezett vagy kivitelezett rendszerekről.

Az esetleges hibák feltárása, nagy szakértelmet, anyagismeretet és felkészültséget kíván.

Hiba és hiba között azonban nagy különbség lehet. Okozhat problémát egy levágott szórófej vagy akár a hibás tervezés következtében száradó gyep. Ezen problémák diagnosztizálása és kijavítása is eltérő, mind költségben mind időben. Mivel a rendszer jelentős része föld alatt található, ezért sajnos sokszor bizonyos kivitelezési hiányosságok csak a javítás megkezdése után derülnek ki, Ilyenkor szoktuk azt mondani, azt látjuk, mi van a föld felett, vagy a gépészeti aknában, de hogy mi van a föld alatt beásva…azt csak elképzelni tudjuk.

Javítás előtt néhány kérdést fel fogunk tenni, ezeknek célszerű utánanézni.

Milyen márkákból áll a rendszer (vezérlő-szórófejek márkája, típusa) Hány zónás a rendszer? (automatikáról könnyen le lehet olvasni) Kútból vagy vezetékes vízből van a vízkivétel? Ha kútból történik a vízkivétel, akkor milyen szivattyú van telepítve? Mekkora kert?

Minden kertbe felkészülten érkezünk, megfelelő alkatrész és szervizháttérrel. A hibák nagy részét azonnal tudjuk javítani, ha azonban súlyosabb a probléma, akkor alaposan feltérképezzük a várt kiadásokat, majd pedig egy következő alkalommal elvégezzük a tényleges átalakítást, javítást.

Forduljon hozzánk bizalommal, és bízza ránk a javítást átalakítást vagy időszakos szervizt.

Öntözőrendszer ? _ _ Ez a Pázsitmester !

Tavaszi AKCIÓ Javítás Amit tudni kell Aktuális!