Pázsitmester

Öntözőrendszerek tervezése, értékesítése és telepítése

Kertöntözés mesterfokon!

Öntözőrendszer tervezés, telepítés, szaktanácsadás

06 20 / 469 3265

Forgalmazott márkáink Szereld magad! Tervezés, telepítés Ajánlatkérés

Az öntözőrendszer előnyei

Víztakarékos Hiába járkál órákon keresztül a locsolótömlővel, vagy pakolgatja a bólogatós szórófejet. Nappali vagy koraesti öntözésnél a kijuttatott víz 70%-a is elpárologhat! 10 literből csak 3 amit felhasznál a növény! A további 7 litert csak kifizeti...

Vízkijuttatása egyenletes! Öntöz szorgalmasan, de a gyep sárgul, mohásodik vagy nem elég sűrű? Automatikus rendszerrel ezek már nem problémák. Megfelelő tervezéssel a gyep minden négyzetmétere ugyanannyi vizet kap. Eredmény: egyöntetű egészséges pázsit!

Kényelmes, egyszerű és önműködő Könnyen biztosíthatjuk a növények évszaknak megfelelő csapadékigényét, és akkor öntözhetünk, amikor a legoptimálisabb! Magától ellátja feladatát, akkor is, ha Ön otthonától távol van!

Láthatatlan Öntözésnél a szórófejek kiemelkednek, majd az öntözés befejeztével a talaj szintjébe visszahúzódnak. Így a kertet korlátozások nélkül használhatjuk.

Bármikor és gyorsan telepíthető Akár már meglévő, beállt gyep alá is!

Automatikusan öntözhető a kertben lévő minden növény Legyen az pázsit, cserje, tujasor, virágoskert, haszonkert vagy akár a terasz korlátján csüngő muskátli!

Bármely vízkivételi lehetőségnél használható Kút, hálózati víz vagy esővízgyűjtő ciszterna. Bármely vízkivételi lehetőséghez kapcsolható az automatikus öntözőrendszer.

Tavaszi AKCIÓ Újdonság Árlista Aktuális!