Pázsitmester

Öntözőrendszerek tervezése, értékesítése és telepítése

Kertöntözés mesterfokon!

Öntözőrendszer tervezés, telepítés, szaktanácsadás

06 20 / 469 3265

Forgalmazott márkáink Szereld magad! Tervezés, telepítés Ajánlatkérés

Az öntözőrendszer

Ahhoz, hogy kertünk mindig szép legyen, a megfelelő csapadékmennyiség alapfeltétel. A természetes csapadék eloszlása és mennyisége azonban szinte soha nem felel meg teljes mértékben növényeink igényeinek. Ennek következtében ellenálló képességük csökkenhet, fogékonnyá válnak a betegségekre. Ezért van szükség vízpótló öntözésre, de nem mindegy, hogy mindezt mikor, hogyan és milyen mennyiségben tesszük.

Sokan fáradtságot nem ismerve, órákon keresztül tömlővel a kezükben járkálnak a kertben. Sajnos az öntözésnek ez a fáradságos megoldása a növények számára sem ideális. Lesznek területek melyek túl kevés vizet kapnak, míg más részek túlöntözésével kiszorítjuk a talajból az oxigént, megfojtjuk a növényt.

A fenti problémákra a legjobb megoldás az automata öntözőrendszer.

Az automata rendszerek használatával biztosítjuk kertünk minden növénye számára a megfelelő vízmennyiséget és az egyenletes vízeloszlást. A vízkijuttatás teljes mértékben tervezhető, automatizálható. Beállíthatjuk a talajtípusnak, évszaknak megfelelő vízmennyiséget vagy akár a növény számára optimális hajnali öntözési időpontot. Kertünket akkor sem fenyegeti kiszáradás, ha otthonunktól távol vagyunk. Csapadékos időben nem öntözünk feleslegesen. Az esőérzékelő segítségével a rendszer automatikusan leáll, és csak a talaj megfelelő kiszáradása után indul el ismét.

Szinte a teljes öntözőrendszer a föld alá van telepítve, így a felhasználó számára észrevehetetlen, olyan mintha ott sem lenne. A kert használatát nem zavarja, nincsenek a kert látványát romboló tekergőző slagok. Kora reggel az öntözőrendszer a kertet beöntözi és az ébredő családot a szép, üde, zöld kert látványa fogadja!

A végére hagytuk talán a legfontosabbat. A víz korlátozott természeti erőforrás, melynek ráadásul magas költségei is vannak, ezért fontos, hogy ne pazaroljuk!

Az automatikus rendszerekkel jelentős vízmegtakarítás érhető el.

Forduljon hozzánk bizalommal és kertje meghálálja!

Tavaszi AKCIÓ Javítás Amit tudni kell Aktuális!