Pázsitmester

Öntözőrendszerek tervezése, értékesítése és telepítése

Kertöntözés mesterfokon!

Öntözőrendszer tervezés, telepítés, szaktanácsadás

06 20 / 469 3265

Forgalmazott márkáink Szereld magad! Tervezés, telepítés Ajánlatkérés

Szereld magad

Építse meg saját öntözőrendszerét, könnyen számítható költségekkel.

4 zónás öntözőrendszer ajánlat minta: 199.900 forint! (Áfával) kb. 130 m2 gyepfelülethez

6 zónás öntözőrendszer ajánlat minta: 299.900 forint! (Áfával) kb. 230 m2 gyepfelülethez

Ajánlataink Szereld Magad kivitelezésre vonatkoznak.

Nehezen tudja kalkulálni az öntözőrendszer várható költségeit?

Ehhez kívánunk segítséget nyújtani az irányadó csomagvariációinkkal!

Alap csomagajánlatainkat az évek alatt felhalmozódott tapasztalataink alapján készítettük el és a legáltalánosabb rendszerösszetevőket tartalmazza.

Mivel minden kertben eltérőek az adottságok ezért feltétlenül szükséges a csomagajánlatunkat az Ön kertjéhez igazítani.

Küldje el részünkre kertjének alaprajzát és tervezés után ajánlatunkat 100%-ban az Ön kertjére igazítjuk!

Amit kínálunk:
  • Ingyenes tervezés
  • Ingyenes szaktanácsadás
  • Segédlet a telepítéshez
Amit Önnek kell tennie: Írányadó csomagváltozataink:

Szereld Magad Öntözőrendszer lépésről lépésre

1. Készítse elé kertjének méretarányos alaprajzát, majd küldje el részünkre. A megfelelő alaprajz elkészítése az öntözőrendszer szempontjából alapvető fontosságú. Töltse le az itt található segédletünket, hogy a lehető legpontosabb alaprajzot készíthesse el.

2. A kapott alaprajz alapján elkészítjük a megfelelő öntözőrendszer tervet és az ajánlatot. A terv és az ajánlat készítése terheltség függő, de általában 4-5 nap alatt elkészül. A néhány nap azért szükséges, mert mi valóban megtervezünk minden beküldött kertet, nem típusajánlatokat küldünk.

3. Az elküldött ajánlat tartalmazza a betervezett alkatrészeket és azok mennyiségét. Az ajánlathoz elküldjük a tervezett öntözőrendszer műszaki leírását, mely részletesen ismerteti a rendszer összetevőit, alapvető működési elvét. Mivel minden kert más és más ezért az Ön ajánlata eltérhet az alapajánlatoktól. A különbség abból adódhat, hogy az Ön kertje több, vagy kevesebb szórófejet, csövet vagy zónaszámot igényel.

4. Ha elnyerte tetszését ajánlatunk, akkor a következő lépés a rendszer e-mailben történő megrendelése.

5. A megrendelést követően összekészítjük az alkatrészeket. Az alkatrészek általában raktárunkban megtalálhatóak, így a rendelést követő 1 - 2 napon belül a rendszer átvehető, vagy postázásra kerül.

6. Mit tartalmaz a csomag:
Kiírás szerinti alkatrészeket, a tervet és a szerelési segédletet. A minőségi alkatrészek fontosságáról itt tudhat meg többet. Hogy Önnek a lehető legkönnyebb dolga legyen, ezért mi nem csak különálló alkatrészeket adunk át, hanem bizonyos rendszeregységeket, a szerelési minta miatt, mi előzetesen összerakunk. Ilyen például a szeleposztás ami a rendszer egyik kritikus pontja. Ezért a mágnesszelepeket, főelzáró csapot, leürítő csapot vagy a szűrőt mi összerakjuk, így a tömítések elvégzése után Ön már tudni fogja, hogyan kell helyesen összerakni. Ha még is kérdése merülne fel akkor telefonon állunk rendelkezésére.

7. A rendelt öntözőrendszert átveheti személyesen, vagy kérheti a kiszállítást futárral. Ha személyesen szeretné átvenni, akkor időpont egyeztetés után várjuk telephelyünkön. Az időpont egyeztetésre azért van szükség, mert a személyes átvétel alkalmával be szoktuk mutatni a rendszer helyes összeszerelését, és ellátjuk gyakorlati tanácsainkkal.

8. Elbizonytalanodott, hogy képes lesz elkészíteni saját rendszerét? Ne tegye! Biztosíthatjuk, hogy minden szereld magad megrendelőnknek sikerült az öntözőrendszerét letelepítenie - vagy csak nem árulta el, hogy az öntözőrendszer nem a földbe, hanem egy dobozban a padlásra került:)Olvassa el az öntözőrendszer rejtett buktatóit!


Professzionális anyagokból gazdaságos öntözőrendszer!

Mert mi nem a beépítendő anyagok minőségén spórolunk!


Tavaszi AKCIÓ Javítás Amit tudni kell Aktuális!