Pázsitmester

Öntözőrendszerek tervezése, értékesítése és telepítése

Kertöntözés mesterfokon!

Öntözőrendszer tervezés, telepítés, szaktanácsadás

06 20 / 469 3265

Forgalmazott márkáink Szereld magad! Tervezés, telepítés Ajánlatkérés

Szolgáltatások

Szaktanácsadás

Az öntözőrendszer használata, üzemeltetése során találkozhat olyan problémával, aminek a megoldásában szüksége lehet tapasztalt szakember tanácsára. Forduljon hozzánk bizalommal és mi készséggel segítünk!

↑ Vissza az oldal elejére

Felmérés

A pontos felmérés, a helyes tervezéshez nélkülözhetetlen. A felmérésnek nem elég csak a kert méreteit tartalmaznia, jelölni kell minden az öntözés szempontjából lényeges tereptárgyat, vízkivételi helyet, nem öntözendő területet, növénytípusokat. A felmérést kérheti telefonon vagy a kitöltött űrlap segítségével itt.

↑ Vissza az oldal elejére

Számítógépes tervezés

A tökéletes rendszer kivitelezésének az alapja a helyes és pontos tervezés. A tervezést speciális öntözőrendszer tervező programmal készítjük. A jó program azonban önmagában kevés. Mi mérnöki szakatudással, és sok éves tapasztalattal készítjük el az Ön és növényei igényeinek legmegfelelőbb öntözőrendszert. Így garantált a megbízható, kiválóan működő rendszer!

Árajánlat
A terv alapján készítünk egy pontos árkalkulációt és egy részletes anyagkiírást. Ebben szerepel az öntözőrendszer összes összetevője, a szórófejek száma, a szerelvények, csövek és minden egyéb felhasznált anyag. Mivel cégünk több különböző árfekvésű öntözéstechnikai márkát képvisel, ezért semmi akadálya hogy több árkalkulációt is készítsünk. Így mindenki megtalálhatja a pénztárcájának megfelelő öntözőrendszert! Azonban bármelyik márka mellet is dönt, professzionális rendszer kerül otthonába.

↑ Vissza az oldal elejére

Telepítés

A kivitelezés ideje családi házak esetében átlagosan 1- 3 nap. Öntözőrendszert akár meglévő gyep esetén is lehet telepíteni. Ilyenkor törekszünk, hogy a növények a legkisebb mértékben szenvedjék meg a kivitelezést. Vékony profilú speciális ásók használatával a telepítés után szinte láthatatlan lesz a beavatkozás. Pár hét rendszeres öntözés után már csak egészséges sötét gyep emlékezteti a megrendelőket arra, hogy itt néhány napja egy automatikus öntözőrendszert állítottak munkába. A telepítés után átadjuk a rendszert a megrendelőnek, megmutatjuk a működését és megtanítjuk a használatára.

↑ Vissza az oldal elejére

Öntözőrendszer házilag

Szeretne kertjébe saját maga telepíteni automatikus öntözőrendszert? Ennek nálunk semmi akadálya! Akciós csináld magad öntözőrendszerek!

Egyszerűbb kertek esetében a gyakorlati tanácsaink megfogadásával Ön is elkészítheti öntözőrendszerét. Ehhez nem kell más, mint elszántság, egy pár dolgos hétvége és többet a locsolással már nem kell vesződnie. Szereld magad öntözőrendszer telepítése előtt mindig részletesen és egyszerűen elmondjuk a szerelés lépéseit, megmutatjuk a kötéseket, és megosztjuk Önnel gyakorlati tapasztalatainkat. Néhány esetben azonban érdemes meggondolni az önálló kivitelezés. Sok öntözési kör és tagoltabb kertek esetében megfontolandó, hogy talán jobb döntés, ha a rendszer telepítését szakemberre bízzuk.

Bárhogy is dönt, rajtunk nem fog múlni, hogy az Ön kertjébe is a megfelelő rendszer kerüljön!

Juttassa el részünkre kertjének tervrajzát, de nem fontos, hogy szigorúan méretarányos legyen. Rajzolja le a kertjét egy "Móricka" rajzzal. Mérjen le minden oldalt. Jelölje rajta a kertjében lévő tárgyakat, a vízkivétel helyét. Mérje le a rendelkezésre álló vízmennyiséget, dinamikus és statikus nyomással.

↑ Vissza az oldal elejére

Átalakítás, javítás

A kert változhat, alakulhat, ilyenkor szükséges az öntözőrendszert is hozzá alakítani. Esetleges meghibásodások akkor is előfordulhatnak, ha egyszerűen csak használjuk a rendszert. Bármelyikről legyen is szó állunk rendelkezésére.

↑ Vissza az oldal elejére

Tavaszi indítás

Tavasszal egy ellenőrzéssel egybekötött üzembe helyezést szoktunk javasolni. Ilyenkor átnézzük a rendszert, ellenőrizzük a szórófejeket, az öntözési programot, cseréljük az esetleg megrongálódott fúvókákat.

↑ Vissza az oldal elejére

Őszi víztelenítés

Természetesen a víztelenítést még a fagyok beállta előtt célszerű elvégezni. Ha a rendszerben víz marad, sajnos a fagyok károsíthatják az öntözőrendszert. Ezért a szezon végén vízteleníteni kell az öntözőberendezést. Erre a legjobb módszer a kompresszoros kifújatás. A víztelenítés esedékességére ügyfeleink figyelmét mindig idejében felhívjuk!

↑ Vissza az oldal elejére

Értékesítés

Nálunk minden kapható, ami egy öntözőrendszerhez csak kellhet. Választékunkban megtalálhatóak piacvezető öntözéstechnikai gyártók termékei. Böngéssze át termékeinket, árlistánkat vagy érdeklődjön elérhetőségeinken.

Csomagküldés
A megrendelt termékek postai kiszállítására is van lehetőség. Ha a postai kiszállítást szeretné igénybe venni, akkor megrendelése előtt kérjük, érdeklődjön telefonszámunkon.

↑ Vissza az oldal elejére

Füvesítés

Ha öntözőrendszerének telepítése mellett ránk szeretné bízni a füvesítést is, igény szerint ebben is állunk rendelkezésére. Ezt mindig gyomirtás, talaj-előkészítés, igény szerint műtrágyázás, talajfertőtlenítés előzi meg. Ha azonban csak jó tanácsra van szüksége, hogy mikor, milyen fűmaggal, hogy csinálja a füvesítést, mi abban is segítünk!

↑ Vissza az oldal elejére
Tavaszi AKCIÓ Javítás Amit tudni kell Aktuális!